Ny sida publiceras!

28 mars 2009 at 2:43 e m (Uncategorized) (, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , )


Idag publiceras en ny sida hos Fröken Arktis som kallas för Mötesplatsen, där kan alla som vill förändra och skapa en bättre miljö kan mötas. Välkommen in !

/Fr. A.

Isbjörn
 

Industri
 

De egyptiska pyramiderna Fotograf Markus Jalmerot
Om Mötesplatsen
Den här sidan är till för alla som har idéer som kan förbättra miljön, är entreprenörer, designers, företagare, producenter, professorer, finansiärer, tekniker, ingenjörer, arkitekt, konstnär, matematiker, miljökämpe, aktivist, kort sagt alla som vill göra skillnad. Tillsammans kan vi förändra saker i både stort och smått.
Sidan ska fungera som ett kontaktnät, där man kan få hjälp med att vidareutveckla idéer och komma i kontakt med kunniga personer, hitta miljövänliga producenter, transportörer, arbetspartners m.m. Många goda tankar tar stopp p.g.a brist på bl. a. kunskap och pengar, det vill vi förändra.

Inom många områden tillämpas korsning mellan olika genrer av specifika kunskaper för att vidareutveckla tankar och komma steget längre för att lösa problematiken.

PERSONLIG KRAFT
Är du företagare, entreprenör, finansiär eller har kunskap inom ett specifikt område? Tillverkar eller producerar du helt miljövänligt material eller vill du bidra med dina spetskunskaper? Då kan du publicera dina uppgifter här!

Skriv ned vad du vill bidra med och dina kontaktuppgifter samt titel så publiceras du på sidan. Märk kommentaren/mailet med Personlig kraft.  Sänd till frokenarktis@gmail.com eller som en kommentar på denna sida för publikation.

Villkor:

Genom att skicka in dina uppgifter till Fröken Arktis godkänner du att dina uppgifter och material publiceras på denna sida. Fröken Arktis förbehåller sig rätten att ta bort uppgifter om uppgifterna inte stämmer, oärlighet eller missbruk förekommer.

IDÈER
Idéer till att förbättra vår miljö välkomnas och behövs! Det här är en möjlighet att gemensamt förändra omgivningen. Har du en idé som skulle kunna förbättra miljön som du vill presentera för världen så kan du göra det här.

Skriv ned din idé och skicka in den som en kommentar eller  till frokenarktis@gmail.com  Märk mailet med Idé. Ange tydligt dina kontaktuppgifter och vad du behöver hjälp med, om du behöver feedback, kunniga personer att arbeta med, finanser, experter eller vad än du behöver. Skriv endast en kort sammanfattning om din idé som kan publiceras på sidan om du har för avsikt att söka patent eller av annan anledning inte vill avslöja allt för allmänheten.

Din idé eller ett utdrag av den presenteras på sidan tillsammans med dina kontaktuppgifter. Personer kan sedan svara direkt till dig och samarbete kan inledas.

Villkor:

Genom att skicka in dina uppgifter till Fröken Arktis godkänner du att dina uppgifter och material publiceras på denna sida. Fröken Arktis svarar inte för om någon skulle kopiera ditt material från sidan, däremot lämnas inga vidare uppgifter ut utan godkännande. Fröken Arktis förbehåller sig rätten att ta bort uppgifter om uppgifterna inte stämmer, oärlighet eller missbruk förekommer.

Välkommen med ditt bidrag!

Mvh

/ Fr. A


 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: