Aktion 365 – dag 1

20 april 2009 at 8:42 f m (AKTION 365, Global uppvärmning, Hur börjar man?, Nyheter, Sverige, Tips & Råd, Världsprojekt) (, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , )


Idag är det startdatum för AKTION 365, 365 dagar av nya miljövänliga handlingar för en bättre värld. Enkelt och lätt! Varje dag presenteras en miljövänlig handling som man kan välja att utföra.

Det är dock inte alla dagar som man kanske har möjlighet att införa en ny vana i sin tillvaro men jag kommer själv att efter bästa förmåga sträva efter det. En del saker kommer många troligtvis att känna igen och redan ha infört, desto bättre! I sådana fall kan ni om ni vill vila den dagen eller införa något annat som ännu inte finns med. Jag hoppas att det är många med mig som kommer att deltaga i detta lilla evenemang, för att skapa en bättre värld.

Om du som jag är med i AKTION 365 får du gärna anmäla dig genom att lämna en kommentar med ditt namn och mail till Fröken Arktis. Dina uppgifter kommer naturligtvis inte att publiceras eller lämnas ut, utan är enbart till som en indikation på hur många som deltar. Engagera gärna dina närmaste att delta.

Aktion 1

Dagens aktion är en ganska enkel handling och säkerligen något många av er redan gjort, nämligen att sänka temperaturen inomhus eller kanske rent av stänga av den, eftersom våren är i antågande och vädret lyser strålande på de flesta delar av landet. Så sänk värmen och gå ut i solen och njut!

Ha en underbar dag !

/ Fr. A.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: