Aktion 365 – dag 37

26 maj 2009 at 9:41 f m (AKTION 365, Global uppvärmning, Miljö & Klimat, Världsprojekt, Villa, Hus & Herrgård) (, , , , , , , , , , , , , , , , )


Varmt om fötterna?

 

Försommarvärmen tycks ha anlänt för att bjuda oss sin famn och det är det nog ingen av oss som tackar nej till. För visst är det skönt att kunna promenera ut och placera ändan på en bänk bara för att njuta ett par minuter.

Idag är det många som installerat golvvärme i sina hus vilket enligt många ökar värdet på byggnaden men samtidigt drar det mycket energi. Visst är det skönt att ha den där extra värmen under de kalla vintermånaderna men nu i värmen är det fullständigt onödigt och den är lätt att glömma bort. Om du har golvvärme så är det hög tid att se över den.

 

Aktion 37

Reglera din golvvärme. När vädret blir varmare ökar vanligen också temperaturen inomhus och automatiskt som åtgärd vrider vi ned termostaten på elementen. Men idag har vi många fler effektiva värmeproducerande manicker som förser oss under de kalla vintermånaderna med skön värme. Hit hör bl. a. golvvärmen och har du inte redan justerat temperaturen eller kanske rent av stängt av den så kanske det är hög tid att göra det, så sparar du både pengar och miljön.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: