Mötesplatsen


Om Mötesplatsen
Den här sidan är till för alla som har idéer som kan förbättra miljön, är entreprenörer, designers, företagare, producenter, professorer, finansiärer, tekniker, ingenjörer, arkitekt, konstnär, matematiker, miljökämpe, aktivist, kort sagt alla som vill göra skillnad. Tillsammans kan vi förändra saker i både stort och småt

Sidan ska fungera som ett kontaktnät, där man kan få hjälp med att vidareutveckla idéer och komma i kontakt med kunniga personer, hitta miljövänliga producenter, transportörer, arbetspartners m.m. Många goda tankar tar stopp p.g.a brist på bl. a. kunskap och pengar, det vill vi förändra.

Inom många områden tillämpas korsning mellan olika genrer av specifika kunskaper för att vidareutveckla tankar och komma steget längre för att lösa problematiken.

PERSONLIG KRAFT


Är du företagare, entreprenör, finansiär eller har kunskap inom ett specifikt område? Tillverkar eller producerar du helt miljövänligt material eller vill du bidra med dina spetskunskaper? Då kan du publicera dina uppgifter här!

Skriv ned vad du vill bidra med och dina kontaktuppgifter samt titel så publiceras du på sidan. Märk kommentaren/mailet med Personlig kraft. Sänd till frokenarktis@gmail.com eller som en kommentar på denna sida för publikation.

Villkor:

Genom att skicka in dina uppgifter till Fröken Arktis godkänner du att dina uppgifter och material publiceras på denna sida. Fröken Arktis förbehåller sig rätten att ta bort uppgifter om uppgifterna inte stämmer, oärlighet eller missbruk förekommer.

IDÈER

Idéer till att förbättra vår miljö välkomnas och behövs! Det här är en möjlighet att gemensamt förändra omgivningen. Har du en idé som skulle kunna förbättra miljön som du vill presentera för världen så kan du göra det här.

Skriv ned din idé och skicka in den som en kommentar eller till frokenarktis@gmail.com Märk mailet med Idé. Ange tydligt dina kontaktuppgifter och vad du behöver hjälp med, om du behöver feedback, kunniga personer att arbeta med, finanser, experter eller vad än du behöver. Skriv endast en kort sammanfattning om din idé som kan publiceras på sidan om du har för avsikt att söka patent eller av annan anledning inte vill avslöja allt för allmänheten.

Din idé eller ett utdrag av den presenteras på sidan tillsammans med dina kontaktuppgifter. Personer kan sedan svara direkt till dig och samarbete kan inledas.

Villkor:

Genom att skicka in dina uppgifter till Fröken Arktis godkänner du att dina uppgifter och material publiceras på denna sida. Fröken Arktis svarar inte för om någon skulle kopiera ditt material från sidan, däremot lämnas inga vidare uppgifter ut utan godkännande. Fröken Arktis förbehåller sig rätten att ta bort uppgifter om uppgifterna inte stämmer, oärlighet eller missbruk förekommer.

Välkommen med ditt bidrag!

Mvh

/ Fr. A.

NÄTVERKE

Detalj –

Kläder:

One to many T-Shirts säljer 100% ekologiska t-shirts från svenska och utländska t-shirts. De har märken som C/O Berge, EDUN LIVE, Hundräven, Kärleksgatan, Frepps och Red Robot, utökar sortimentet allteftersom. Dessutom skickas din T-shirt i biologiskt nedbrytningsbara påsar. One to many T-Shirts hemsida.

Väskor:

Bomans syr upp väskor i tyg på beställning och efter önskemål. Om man vill ha en väska med ekologiskt tyg säger man till så anordnas det, många av de andra tygerna kommer från f.d. gardiner, stuvbitar, second hand tyger och kläder. Bomans hemsida.

Tillverkare –

BioPlast :

SwitchpacMiljöpåsen tillverkar miljövänliga nedbrytningsbara plastpåsar i oxo-plast som bryts ned biologiskt m.h.a. en tillsats som bryter kolbindningarna i plasten. Switchpac vill även verka för en miljöinsats för Östersjön genom att få bort den konventionella plasten. Miljöpåsen tillverkar säckar, slangar, film och påsar. Mer information finner du här.

Transport –

Skjutsgruppen är en samåkningsrörelse dit du kan vända dig för att samåka. På skjutsgruppens hemsida finns information om hur du kan anmäla dig för att samåka till en specifik destination eller lägga ut en resa för att söka samåkningspartners. Du når dem via Facebook: www.skjutsgruppen.nu Twitter: twitter.com/skjutsgruppen och Bloggy: skjutsgruppen.bloggy.se

Annonser

1 kommentar

  1. Hörni, var rädd om naturen, annars måste vi lämna planeten « Bomanskassar's Blog said,

    […] Fröken Arktis har en del tips, Bandit Radio har massor. Du kan köpa Östersjövimpeln för att påminna andra också. Klicka för skogen! Försvinner skogen blir det sämre med syre till oss alla. Skogarna är planetens lungor. Och en fantastisk plats för rekreation. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: